Filter

Pris

4590 kr - 32775 kr

Retro & Antik design

Modulbredd (cm)

Bredd (cm)

55 - 65

Djup (cm)

50 - 85

Höjd

80 - 95

Ångfunktion

Digital Display

Energiförbrukning / år

175 - 565

Kapacitet i kg

6 - 11

Ljudnivå dB (A)

50 - 70

Mjölkskummare / Ångfunktion

Omhängbar Dörr

Säkring

10 - 15

Sensorstyrd Torkning

Trumvolym i liter

100 - 160

Spänning i volt

220 - 410

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Kondenstumlare 

Kondenstumlare är den vanligaste modellen i Sverige idag. Den tar in och värmer upp kall luft, som den sedan torkar och avfuktar kläderna med. Därefter släpps luften ut i rummet. Det här gör att kondenstumlaren inte är lika energieffektiv som en värmepumpstumlare, som...

Läs mer om Kondenstumlare

Visar 1 - 12 av 12 produkter
Visar 1 - 12 av 12 produkter
Kondenstumlare

Kondenstumlare är den vanligaste modellen i Sverige idag. Den tar in och värmer upp kall luft, som den sedan torkar och avfuktar kläderna med. Därefter släpps luften ut i rummet. Det här gör att kondenstumlaren inte är lika energieffektiv som en värmepumpstumlare, som återanvänder värmen istället för att släppa ut den. Däremot är kondenstumlaren ur ett miljöperspektiv ett bättre alternative än frånluftstumlaren. Den stora fördelen med kondenstumlaren är dessutom att den inte kräver ventilation, och är därför enkel att installera.

 

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett utbud av kondenstumlare från olika varumärken och i olika prisklasser. Här kan du enkelt leta dig fram till en modell som passar ditt hem och dina behov. Ett spartips från oss är att du kollar när vi har vår kondenstumlare rea för att spara ett par slantar!

 

 

VANLIGA FRÅGOR