Filter

Typ av Torktumlare

Pris

5685 kr - 5700 kr

Varumärke

Energiklass

Visa fler alternativ

Färg/Material

Retro & Antik design

Modulbredd (cm)

Bredd (cm)

55 - 65

Djup (cm)

60 - 65

Höjd

80 - 90

Ångfunktion

Digital Display

Energiförbrukning / år

500 - 505

Kapacitet i kg

7 - 7

Omhängbar Dörr

Säkring

10 - 15

Sensorstyrd Torkning

Spänning i volt

220 - 230

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Frånluftstumlare 

Om du letar efter en torktumlare så finns det idag tre varianter att välja mellan; värmepumpstumlare, kondenstumlare eller frånluftstumlare. Vilken modell som passar dig bäst beror på hur ditt hem ser ut med ventilationsmöjligheter och plats samt vilka preferenser du själv...

Läs mer om Frånluftstumlare

Visar 1 - 1 av 1 Produkt
Visar 1 - 1 av 1 Produkt
Frånluftstumlare

Om du letar efter en torktumlare så finns det idag tre varianter att välja mellan; värmepumpstumlare, kondenstumlare eller frånluftstumlare. Vilken modell som passar dig bäst beror på hur ditt hem ser ut med ventilationsmöjligheter och plats samt vilka preferenser du själv har vad gäller till exempel storlek och utseende.

 

En frånluftstumlare kopplas till en slang och en utblåsventil. Dessa leder i sin tur ut värmen från tumlaren ur huset. Till skillnad från värmepumpstumlaren återanvänder den alltså inte värmen, vilket gör att denna typ av tumlare inte är särskilt energieffektiv. Om du sedan tidigare har en utblåsventil i hemmet kan en frånluftstumlare vara att rekommendera. Fördelen med en frånluftstumlare är att de ofta är billigare i inköp än kondenstumlare och värmepumpstumlare.

 

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett varierat sortiment av frånluftstumlare från flera olika varumärken. Dessa finns i olika modeller, utseenden och storlekar. Om du är ute efter en högkvalitativ frånluftstumlare till ett bra pris har du kommit rätt!

 

 

VANLIGA FRÅGOR