Filter

Diskmaskin

Pris

3945 kr - 25380 kr

Retro & Antik design

Modulbredd (cm)

Bredd (cm)

40 - 65

Djup (cm)

55 - 60

Höjd

80 - 85

Min. höjd (cm)

80 - 85

Max. höjd (cm)

80 - 95

Anti-fingerprint

Digital Display

Diskeffekt

Energiförbrukning

0 - 2

Energiförbrukning / år

150 - 335

Ljudnivå dB (A)

40 - 55

Program

0 - 14

Programtid standard

150 - 240

Vattenförbruking / år

2175 - 3375

Vattenförbrukning / Diskomgång

8 - 14

Spänning i volt

220 - 230

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Underbyggd Diskmaskin 

En underbyggd diskmaskin är lösningen för dig som vill ha både komfort och design, där diskmaskinen varken tar för mycket plats eller sticker ut i köket. Våra underbyggda diskmaskiner levereras hem till dig utan topp, så att de går att bygga in under valfri bänkyta. Du...

Läs mer om Underbyggd Diskmaskin

Per sida
Visar 1 - 36 av 96 produkter
Visar 1 - 36 av 96 produkter
Underbyggd Diskmaskin

En underbyggd diskmaskin är lösningen för dig som vill ha både komfort och design, där diskmaskinen varken tar för mycket plats eller sticker ut i köket. Våra underbyggda diskmaskiner levereras hem till dig utan topp, så att de går att bygga in under valfri bänkyta. Du väljer själv om du vill ha en ha halvintegrerad eller helintegrerad diskmaskin, utefter vad som passar dig, ditt kök och ditt hushåll bäst.

I vårt sortiment hittar du välkända maskiner så väl som produkter från mindre kända varumärken och lite mer kreativa designer. Det är du själv som sätter standarden men vi kan rekommendera dig att satsa på en integrerad diskmaskin bäst i test – det ger dig information om att den håller vad den lovar. Men om du hellre vill ha något enkelt och billigt hittar du även det i vårt sortiment.

 

Bland de kända märkena och maskinerna så hittar du Bosch integrerad diskmaskin och Miele diskmaskin utöver märken som Siemens och Electrolux, vilket innebär att du lär hitta både ett märke du gillar och en modell som passar dig.

VANLIGA FRÅGOR