Filter

Diskmaskin

Pris

7590 kr - 7605 kr

Energiklass

Färg/Material

Retro & Antik design

Modulbredd (cm)

Bredd (cm)

55 - 65

Djup (cm)

45 - 50

Min. höjd (cm)

55 - 65

Max. höjd (cm)

55 - 65

Antal kuvert

Anti-fingerprint

Digital Display

Diskeffekt

Energiförbrukning

0 - 1

Energiförbrukning / år

205 - 210

Ljudnivå dB (A)

45 - 50

Program

6 - 8

Programtid standard

200 - 205

Torkeffekt

Vattenförbruking / år

2520 - 2535

Vattenförbrukning / Diskomgång

8 - 10

Nyheter

Information

F A Q

Moduldiskmaskin 

Hur mycket diskhjälp ett hushåll behöver beror på ett antal variabler – hur stort ditt hushåll är, hur många måltider som äts i hemmet, om tillvaron är stressig med lite tid över, och så vidare. Om du har ett mindre hushåll, eller åtminstone ett som inte genererar så mycket...

Läs mer om Moduldiskmaskin

Visar 1 - 2 av 2 produkter
Visar 1 - 2 av 2 produkter
Moduldiskmaskin

Hur mycket diskhjälp ett hushåll behöver beror på ett antal variabler – hur stort ditt hushåll är, hur många måltider som äts i hemmet, om tillvaron är stressig med lite tid över, och så vidare. Om du har ett mindre hushåll, eller åtminstone ett som inte genererar så mycket disk, kan en moduldiskmaskin vara en bra lösning. Den här typen av diskmaskiner är små och smidiga – du placerar dem där de tar minst plats, men samtidigt är mest bekvämt för dig.

 

Fördelen med en liten maskin är att priset sjunker. Om du ändå inte planerar att diska mer än fem eller sex kuvert åt gången är en moduldiskmaskin en god investering.

 

Moduldiskmaskinerna är ännu väldigt nya på den svenska marknaden, och den exakta definitionen på vad som är en moduldiskmaskin kan komma att ändras med tiden. Vi är måna om att erbjuda dig ett stort utbud, och välkomnar därför nyheter in i vårt sortiment, bland dem moduldiskmaskinen.

VANLIGA FRÅGOR