Filter

Diskmaskin

Pris

32940 kr - 32955 kr

Varumärke

Energiklass

Färg/Material

Modulbredd (cm)

Bredd (cm)

55 - 65

Djup (cm)

55 - 60

Min. höjd (cm)

80 - 85

Max. höjd (cm)

85 - 90

Ljudnivå dB (A)

50 - 55

Program

6 - 8

Torkeffekt

Nyheter

F A Q

Information

Fristående Diskmaskin 

Den fristående diskmaskinen kommer komplett med topp, lucka och väggar – bara att placera där du behöver den. Ibland är det klassiskt som behövs när det kommer till diskmaskin – integrerad funkar inte alltid, kanske beroende på begränsade skåpsytor som behövs till...

Läs mer om Fristående Diskmaskin

Visar 1 - 1 av 1 Produkt
Visar 1 - 1 av 1 Produkt
Fristående Diskmaskin

Den fristående diskmaskinen kommer komplett med topp, lucka och väggar – bara att placera där du behöver den. Ibland är det klassiskt som behövs när det kommer till diskmaskin – integrerad funkar inte alltid, kanske beroende på begränsade skåpsytor som behövs till annat.

 

En fristående diskmaskin kan passa dig som har ett kök där planlösningen inte tillåter att diskmaskinen byggs in mitt i köksinredningen, till dig som är ute efter något billigare men ändå snyggt, och även för dig som inte tänkt ha diskmaskinen i köket. De är lätta att installera – när el och vatten väl är tillkopplade är det hela färdigt, och du kan placera den lite friare än en integrerad diskmaskin.

 

De integrerade diskmaskinerna har fått stor uppmärksamhet i inredningssammanhang, men de fristående maskinerna är inte på väg att försvinna för det. I vårt sortiment har vi maskiner av båda typerna, för att du ska kunna bygga ett kök som passar dig. Här hos oss hittar du din diskmaskin – kolla gärna vår diskmaskin bäst i test så väl som liten och billig.

VANLIGA FRÅGOR