Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Vitvaror 

Ditt hem behöver vitvaror på många platser – först och främst i köket, men även badrummet och tvättstugan är platser där vitvaror fyller en funktion. Om du bygger nytt eller om det är dags att uppdatera dina vitvaror så kan det te sig som en djungel med alla märken och...

Läs mer om Vitvaror

Per sida
Visar 1 - 36 av 3354 produkter
Visar 1 - 36 av 3354 produkter
Vitvaror

Ditt hem behöver vitvaror på många platser – först och främst i köket, men även badrummet och tvättstugan är platser där vitvaror fyller en funktion. Om du bygger nytt eller om det är dags att uppdatera dina vitvaror så kan det te sig som en djungel med alla märken och finesser som finns idag. Bläddra fritt bland de varor du är intresserad av, eller använd våra sökverktyg för att sålla i utbudet.

 

Fördelarna med att köpa vitvaror på nätet är många. De är oftast billigare eftersom vi inte behöver betala dyra lokalhyror och får då i stället råd att sänka varupriserna. Du ser snabbt när vi har rea på vitvaror och behöver inte leta i några reklamblad. När du sitter hemma har du även möjlighet att enkelt kunna mäta i ditt kök eller badrum om den vitvara du vill ha passar storleksmässig.

 

Väletablerade märken ger högre garanti för kvaliteten på vitvarorna – Siemens, Bosch, Electrolux och Husqvarna är några av de företag vi köper in varor från.

 

Lycka till med vitvarushoppandet, och tveka inte att höra av dig om du har funderingar!

VANLIGA FRÅGOR