Filter

Modell

Färg / Material

Kategorier

Pris

0,00 kr - 40 995,00 kr

Diskmaskinsavstängning

Utdragbart munstycke

Sprayfunktion

Vägg/inbyggnad

Har du tänkt att byta ut din gamla köksblandare i köket eller tvättstugan till en nyare modell? Vi på Inredningsvaruhuset har ett stort utbud av Tapwell köksblandare där du kan hitta allt från ultramoderna slimmade modeller för det strikta stilrena köket eller en retromodell om du vill ha ett mer 70-talsstuk i ditt kök. Är du däremot ute efter en praktisk flexibel funktion så hittar du köksblandare med handdusch som du kan haka av för att kunna komma åt bättre.

De flesta modellerna finns i färgerna chrome och ett flertal hittar du i läckra färger som mässing, koppar, rose gold, black chrome, honey gold och white gold för att kunna skapa ett kök helt efter din egen stil. Modellerna kommer antingen med enhandsgrepp, vilket du sparar både vatten och el om du väljer det. De finns både i modernt snitt eller en mjukare gammaldags modell. Vill du få till en sekelskiftesromantisk inredningsstil finns också tvågreppsköksblandare som är klassiskt utformad med mjuka linjer.

FAQ om Tapwell Köksblandare

Är Tapwells köksblandare ett bra val kvalitetsmässigt?
Vi har valt att samarbeta Tapwell för att de är kända för sin höga kvalitet. Alla produkter som lämnar fabriken testas grundligt för att säkerställa den höga kvaliteten, vilket gör att de produkter som vi erbjuder håller den kvalitet som vi kräver av de produkter vi säljer. Du får maximal kvalitet till rätt pris och en blandare som du kommer att ha i många år. Tapwells olika designer är snygga och du kommer att ha ett stort urval färger att välja bland.

I vilka färger kan jag hitta Tapwells köksblandare?
De flesta modellerna som vi har finns i krom, men vi har en hel del av deras modeller i färger som mässing, koppar, rose gold, black chrome, honey gold och white gold.

Vilka modeller av köksblandare från Tapwell har ni på Inredningsvaruhuset?
Vi har ett stort och brett sortiment av köksblandare från Tapwell. Oavsett om du tänker inreda ditt kök i modern, lantlig eller retrostil lär du hitta en blandare som passar. Välj om du vill ha med bockad svängbar pip, diskmaskinsavstängning eller andra funktioner. Tänk även på att det är inte bara modellen som skapar stilen utan även färgen.

Hur lång livslängd har Tapwells köksblandare?
Vilken modell du än använder håller hög kvalitet och är i snitt underhållsfri i omkring fem år under normala användningsförhållanden.