Premium 

Läs mer om Premium

Underkategorier

Per sida
Visar 1 - 36 av 93 produkter
Visar 1 - 36 av 93 produkter
Premium

I vårt premiumsortiment hittar du produkter som är något utöver vårt vanliga sortiment. Här finns produktserier som enbart tillverkas för köksfackhandeln och som enbart kan köpas hos certifierade köksbutiker. Det vill säga produkterna som finns i vårt premium sortiment kommer du inte att hitta hos elfackhandeln.
Ett par av dessa produktserierna som du hittar i vårt premium sortiment är NeFF-vitvaror och Siemens Studio Line. Studio Line är en produktserie som erbjuder de mest innovativa lösningarna för köket. Serien är utrustad med den absolut senaste tekniken och funktionerna för att göra din matlagning både bekvämare och lyxigare.

Alla våra produktserier i premium sortimentet är hårt kontrollerade av varumärket, just för att du som kund ska kunna räkna med du får det allra bästa när du handlar dessa. En del av serierna som till exempel Eico fläktar har designer som vi inte får rabattera, då dessa har ett fast pris satt av tillverkaren då fokus ska vara på kvalitét och upplevelse och inte på prisjakt.
Vi säljer även Thermex Blue Line som är köksfläktar av allra högsta kvalitet, men det sortimentet får vi inte sälja direkt i vår webbshop. Är du intresserad av Thermex Blue Line så kontakta oss så berättar vi gärna med om denna fantastiska produktserie.

VANLIGA FRÅGOR