Filter

Pris

735 kr - 11085 kr

Serie

Visa fler alternativ

Bredd (cm)

45 - 105

Höjd

90 - 105

Djup (cm)

60 - 75

Nyheter

Information

F A Q

Tvättbänk 

En tvättbänk är nästan ett måste i en väl fungerande tvättstuga för att underlätta ditt arbete med tvätt och slippa obekväma arbetsställningar när du viker tvätten. Med hjälp av en tvättbänk kan du vika tvätt stående i bra ergonomisk ställning samt enkelt förvara tvättmedel...

Läs mer om Tvättbänk

Per sida
Visar 1 - 36 av 84 produkter
Visar 1 - 36 av 84 produkter
Tvättbänk

En tvättbänk är nästan ett måste i en väl fungerande tvättstuga för att underlätta ditt arbete med tvätt och slippa obekväma arbetsställningar när du viker tvätten. Med hjälp av en tvättbänk kan du vika tvätt stående i bra ergonomisk ställning samt enkelt förvara tvättmedel och kläder om du väljer en tvättbänk med korgar och underskåp. Den inbyggda tvätthon kan användas för fintvätt, grovtvätt eller för att till exempel skölja av barnens leriga stövlar.

Vi har ett stort utbud av olika tvättbänkar och allbänkar som även kan användas i mindre kök. Tvättbänkar kommer numera i en rad olika stilrena designer och det finns allt från en klassisk rostfri tvättbänk till modeller i svart och titanium. Du väljer mellan olika storlekar både på bänkyta och tvättho. Många av våra bänkar har ett låsbart tvättmedelsutrymme. Har du små barn kan det vara skönt att veta att de inte kan komma åt produkter som kan vara hälsovådliga. Väljer du dessutom en tvättbänk med längre skiva så kan du med fördel även göra din strykning på bänken. Inga mer strykberg som skapar röra i övriga bostaden.

 

VANLIGA FRÅGOR