Filter

Pris

345 kr - 4170 kr

Material / Utförande

Visa fler alternativ

Djup (mm)

285 - 450

Höjd / Djup på ho (mm)

120 - 180

Planlimmning

Underlimmning

Infällning

Nyheter

Information

F A Q

Sköljskålar 

En sköljskål är ett praktiskt tillbehör för att du ska kunna skölja diskade tallrikar och bestick, men även för att hälla bort kokande vatten eller skölja frukt och grönsaker. Ibland kan den vara en del av diskbänken, eller en separat produkt som du kombinerar med en...

Läs mer om Sköljskålar

Visar 1 - 22 av 22 produkter
Visar 1 - 22 av 22 produkter
Sköljskålar

En sköljskål är ett praktiskt tillbehör för att du ska kunna skölja diskade tallrikar och bestick, men även för att hälla bort kokande vatten eller skölja frukt och grönsaker. Ibland kan den vara en del av diskbänken, eller en separat produkt som du kombinerar med en diskho. Det är smart att räkna in den när du antingen bygger nytt eller byter ut din köksinredning för att få både ett mer praktiskt kök men även ett mycket estetiskt tilltalande.

Sköljskålar kommer i olika storlekar, format och material, där rektangulär form i rostfritt stål fortfarande tillhör de vanligaste varianterna, även om det också finns runda eller helt fyrkantiga sköljskålar i material som plast, porslin eller olika kompositmaterial. En mindre sköljskål kan vara att föredra för det lilla hushållet eller den som vill satsa på en större bänkyta, medan en större variant eller två sköljskålar bredvid varandra kan vara en fördel för den större familjen eller den som ofta lagar mat till många. Hos oss på Inredningsvaruhuset lär du hitta precis rätt för dina personliga behov och ditt kök.

VANLIGA FRÅGOR