Filter

Typ av Diskho

Pris

3285 kr - 13005 kr

Visa fler alternativ

Minsta skåpsbredd

Djup (mm)

420 - 915

Höjd / Djup på ho (mm)

150 - 195

Planlimmning

Underlimmning

Infällning

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Hörndiskbänk 

En hörndiskbänk har många fördelar där den största ofta är effektivisering av yta, där en hörndiskbänk gör att du sparar in runt en dryg meter av arbetsyta. Hörndiskbänken inkluderar alla de klassiska attributen som en traditionell, rak diskbänk normalt sett erbjuder: en...

Läs mer om Hörndiskbänk

Visar 1 - 27 av 27 produkter
Visar 1 - 27 av 27 produkter
Hörndiskbänk

En hörndiskbänk har många fördelar där den största ofta är effektivisering av yta, där en hörndiskbänk gör att du sparar in runt en dryg meter av arbetsyta. Hörndiskbänken inkluderar alla de klassiska attributen som en traditionell, rak diskbänk normalt sett erbjuder: en större och en mindre diskho, vattenkran, avrinningsplan och plats för avställning. Med det sagt är en hörndiskbänk ett smart alternativ för det mindre köket, eller för dig som hellre avsätter bänkytor till att hacka, baka, förvara eller steka. En hörndiskbänk finns i olika typer av material, där rostfritt stål är det vanligaste, men det finns även varianter i porslin eller kompositmaterial.

Med en hörndiskbänk kan du även välja att öppna upp köket och leka med ytorna. När du tänker utanför de klassiska sätten att inreda ett kök kan du hitta udda lösningar som passar just ditt kök och det sättet som du helst jobbar och vistas där. En hörndiskbänk frigör ofta en lång, rak sektion som kan användas som arbetsbänk eller kan ge plats för en större spis med 6 eller 8 plattor om det är något du vill satsa på. Du bör kombinera din hörndiskbänk med en speciellt anpassad ljuskälla, gärna i form av spotlights eller annan riktad belysning så att din diskbänkshörna blir tydligt upplyst.

VANLIGA FRÅGOR