Filter

Pris

4410 kr - 12150 kr

Material / Utförande

Visa fler alternativ

Färg

Djup (mm)

435 - 645

Höjd / Djup på ho (mm)

165 - 210

Planlimmning

Toppmontering

Underlimmning

Infällning

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Diskho Porslin 

Porslin är ett material som många väljer idag till köket. Materialets skönhet och hygieniska yta gör att det passar ypperligt i moderna kök liksom i kök där du vill ha en lite gammaldags stil. Fördelen med porslinets yta jämfört med en diskho i rostfritt stål eller i annan...

Läs mer om Diskho Porslin

Per sida
Visar 1 - 36 av 82 produkter
Visar 1 - 36 av 82 produkter
Diskho Porslin

Porslin är ett material som många väljer idag till köket. Materialets skönhet och hygieniska yta gör att det passar ypperligt i moderna kök liksom i kök där du vill ha en lite gammaldags stil. Fördelen med porslinets yta jämfört med en diskho i rostfritt stål eller i annan metall är att det inte repas så lätt. Det ger även många gånger en mjukare estetisk känsla i köket oavsett om du väljer en fyrkantigare stilren modell eller en med rundade kanter.

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du diskhoar i en mängd olika stilar både för dig som vill ha en stor diskho som för tankarna till den amerikanska södern, eller en tvådelad diskho för att enklare kunna diska och skölja utan att använda en separat balja. Porslinet gör sig lika bra mot ljus fräsch björkinredning som ett målat lantligt kök eller ett rustikare mörkt träslag.

VANLIGA FRÅGOR