Filter

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Vinställ 

Gillar du vin och har ett antal flaskor hemma? Då känner du säkert till att ett vin måste förvaras på ett lämpligt sätt för att det ska åldras så som du önskar och inte bli dåligt. Med hjälp av ett vinställ kan du på ett elegant sätt förvara dina vinflaskor så att dina...

Läs mer om Vinställ

Vinställ

Gillar du vin och har ett antal flaskor hemma? Då känner du säkert till att ett vin måste förvaras på ett lämpligt sätt för att det ska åldras så som du önskar och inte bli dåligt. Med hjälp av ett vinställ kan du på ett elegant sätt förvara dina vinflaskor så att dina viner åldras med stil och ger bästa tänkbara smak.
Här på Inredningsvaruhuset hittar du flera moderna vinställ i vacker design som gör att vinflaskorna ligger i rätt vinkel för att vinet inte ska bli dåligt. Har du inte en källare att ställa dina viner i finns också vinställ i designer som skyddar flaskorna från att utsättas för direkt solljus. Ett vinställ underlättar också lagringen att ett större antal vinflaskor eftersom det är mer utrymmessparande än att förvara flaskorna stående.
Fundera över om du vill att stället enbart ska vara praktiskt eller om du vill att det även ska vara dekorativt. Vissa gillar att visa upp sina vinsamlingar och ett vackert vinställ hjälper vinflaskorna att komma till sin rätt.
Vi har även vackra, moderna vinställ i plexiglas som du ställer på bordet.

VANLIGA FRÅGOR