Filter

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Tidningsställ 

Skap en mysig läshörna med en skön fåtölj, ett litet bord och ett tidningsställ med dina favorittidningar och tidskrifter. Med hjälp av ett tidningsställ får du en praktisk förvaringsplats och en dekorativ inredningsdetalj i ett. Tidningsställ förvandlar en hög med magasin...

Läs mer om Tidningsställ

Tidningsställ

Skap en mysig läshörna med en skön fåtölj, ett litet bord och ett tidningsställ med dina favorittidningar och tidskrifter. Med hjälp av ett tidningsställ får du en praktisk förvaringsplats och en dekorativ inredningsdetalj i ett. Tidningsställ förvandlar en hög med magasin till en mer organiserad och snygg detalj. Det är lättare att hitta kataloger, tidningar och tidskrifter om de är samlade på ett ställe.
Våra moderna tidningsställ är smidigt utformade med från ett till tre fack vilka låter dig sortera dina tidningar efter eget önskemål. Samtidigt förblir titel och omslag synligt och det gör det lätt att hitta den tidning du vill läsa.
Här på Inredningsvaruhuset hittar du olika stilar på tidningsställ som passar både i hemmet och på kontoret. Vi har tidningsställ i konstläder och kromat stål. Välj ett ställ i härligt plexiglas, röd, vit eller svart med borstat stål, för att skapa en modern stil. Vi har fina tidningsställ som enkelt kan integreras i en möbel så som ett bord, en stol eller en soffa.

VANLIGA FRÅGOR