Nyheter

F A Q

Information

Stolar 

Är du på jakt efter snygga stolar? Här på Inredningsvaruhuset hittar du matstolar och kontorsstolar i olika material, färger och stilar. Kombinera stolarna med bordet som du har hemma eller beställ ett nytt bord som matchar stolarna som du vill ha. Du kan göra din matplats...

Läs mer om Stolar

Stolar

Är du på jakt efter snygga stolar? Här på Inredningsvaruhuset hittar du matstolar och kontorsstolar i olika material, färger och stilar. Kombinera stolarna med bordet som du har hemma eller beställ ett nytt bord som matchar stolarna som du vill ha. Du kan göra din matplats riktigt personsonlig genom att köpa stolar och bord var för sig eller mixa flera olika matstolar som du gillar.
Det är viktigt att sitta korrekt och bekvämt när du ska sätta dig ner för att äta frukost eller lunch. Det ska också vara enkelt att sitta bekvämt när du sitter vid skrivbordet eller är på jobbet. Välj en stol som passar din kropps förutsättningar. Vi har ett noga utvalt sortiment av noggrant framtagna, billiga stolar av hög kvalitet från kända varumärken inom möbelbranschen.
På Inredningsvaruhuset har vi moderna stolar i färger som vitt, svart och rött som kan förvandla din matplats men som också passar som kontorsstolar. En skön och stilfull stol för ditt skrivbord eller din arbetsplats. Vi har stolar i plexiglas som är lätta att rengöra i modern, snygg och ren design. Dessutom har vi stolar i lackat stål som även kan användas utomhus.

VANLIGA FRÅGOR