Filter

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Pallar & Sittbänkar 

Pallar och bänkar är både fina att titta på och praktiska. En mjuk pall i konstläder eller en sittbänk utan ryggstöd är perfekta sittlösningar om du får gäster – och lätta att stuva undan när gästerna väl gått. Sittbänkar är särskilt praktiska vid större tillställningar där...

Läs mer om Pallar & Sittbänkar

Pallar & Sittbänkar

Pallar och bänkar är både fina att titta på och praktiska. En mjuk pall i konstläder eller en sittbänk utan ryggstöd är perfekta sittlösningar om du får gäster – och lätta att stuva undan när gästerna väl gått. Sittbänkar är särskilt praktiska vid större tillställningar där flera personer ska få plats runt ett matbord eller liknande. På Inredningsvaruhuset hittar du sittbänkar som är designade för att passa ihop med både soffgrupper och bord.
Vi strävar efter att erbjuda ett så intressant, användbart och varierat utbud som möjligt. Därför erbjuder vi moderna bänkar och pallar i olika material, former och färger. Flera av våra sittpallar går att kombinera med andra möbler i samma serie. Pallar och bänkar är också användbara som sittmöbler i hallen och blir till ett perfekt sätt att kombinera funktion och stil. Flera av våra pallar har till exempel inbyggt förvaringsutrymme för förvaring av kläder och mindre prylar – något som är särskilt praktiskt i en i övrigt minimalistisk inredningsstil där det är viktigt att förvaringslösningarna inte syns.

VANLIGA FRÅGOR