Filter

Pris

990 kr - 1995 kr

Varumärke

Höjd (cm)

50 - 120

Bredd (cm)

25 - 115

Djup (cm)

25 - 30

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Övrigt Möbler 

Inredningsdetaljer som klädhängare, paraplyställ, hyllor och mindre pallar och stolar kan sätta tonen på hela rummet och vara den avgörande faktorn för hur rummet uppfattas. Genom att inte bara titta på de stora dragen utan också sänka blicken och se detaljerna kan du hitta...

Läs mer om Övrigt Möbler

Visar 1 - 4 av 4 produkter
Visar 1 - 4 av 4 produkter
Övrigt Möbler

Inredningsdetaljer som klädhängare, paraplyställ, hyllor och mindre pallar och stolar kan sätta tonen på hela rummet och vara den avgörande faktorn för hur rummet uppfattas. Genom att inte bara titta på de stora dragen utan också sänka blicken och se detaljerna kan du hitta utrymmen och möjligheter till att vara kreativ. När det kommer till stora möbler och design av kök, badrum, golv och väggar kan det ofta kännas tryggt att välja färger, former och design som du vet kommer att kunna fungera och hålla över tid, medan det kan finnas möjlighet att tänja på gränserna när det kommer till mindre accessoarer. Med spännande materialval, intressanta former och nytänkande design kan du skapa ett rum med karaktär genom att laborera med accessoarer av olika storlek och stil.

Dessa detaljer skapar inte bara rätt känsla i rummet utan fyller även praktiska funktioner, med en klädhängare eller en hylla kan du få bort sådant som annars riskerar att hamna på golvet. Hos oss på Inredningsvaruhuset finner du detaljerna som kommer att göra ditt hem både trevligare och mer praktiskt.

VANLIGA FRÅGOR