Filter

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Fåtöljer 

En bekväm fåtölj är kanske den mest uppskattade möbeln i hemmet. Här kan du varva ned med en bra bok eller film, eller helt enkelt luta dig tillbaka medan du underhåller gäster. En fåtölj kan vara designad för att vara den skönaste sittplatsen i hemmet men det finns även...

Läs mer om Fåtöljer

Fåtöljer

En bekväm fåtölj är kanske den mest uppskattade möbeln i hemmet. Här kan du varva ned med en bra bok eller film, eller helt enkelt luta dig tillbaka medan du underhåller gäster. En fåtölj kan vara designad för att vara den skönaste sittplatsen i hemmet men det finns även fåtöljer som är gjorda för att fungera som en snygg och kul inredningsdetalj. Vilken typ av fåtölj som du väljer beror på hur du vill använda den och på din inredningsstil.
På Inredningsvaruhuset har vi ett stort urval med allt från billiga fåtöljer till design fåtöljer. Här finner du klassiska och moderna fåtöljer i läder eller konstläder med underreden i kromad eller borstat stål som blir till snygga inslag i inredningen. I utbudet hittar du också exklusiva skinnfåtöljer i svart eller vitt läder, mysiga tygfåtöljer att sjunka ned i en ljum sommarkväll och härliga snurrfåtöljer.
Hitta din nya favorit online i vår webbshop. Välj en fåtölj som kompletterar din soffgrupp eller en som passar i din favorithörna. En modern stol med stoppad sits i konstläder och eukalyptusträ med valnötsfinish är inte bara skön att sitta i utan även en vacker inredningsdetalj.

VANLIGA FRÅGOR