Filter

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Bord 

Mat- eller köksbordet är en populär och viktig samlingsplats i hemmet, och en plats för att spendera kvalitetstid med dig själv eller nära och kära vänner.
På Inredningsvaruhuset hittar du matbord som hjälper dig att avnjuta trevliga matstunder, fina sällskapsstunder...

Läs mer om Bord

Bord

Mat- eller köksbordet är en populär och viktig samlingsplats i hemmet, och en plats för att spendera kvalitetstid med dig själv eller nära och kära vänner.
På Inredningsvaruhuset hittar du matbord som hjälper dig att avnjuta trevliga matstunder, fina sällskapsstunder med spel eller stunder för reflektion och läxläsning. Välj mellan olika material och storlekar och komplettera med matchande stolar, eller varför inte göra det mer spännande med omaka stolar. Duka upp en fräsch och färgglad frukost, lunch eller middag på ett glasbord eller ett träbord med ben i stål och maten kommer smaka lika bra som den ser ut.


I vårt utbud finner du soff- och sidobord som hjälper till att skapa trivsel och som dessutom är väldigt praktiska möbler att ha i hemmet. Där kan du lägga tidskrifter, böcker, fjärrkontroller eller kvällsmackan och ha det nära till hands när det behövs. En del av våra soffbord har även ett underrede med plats för ytterligare förvaring. Välj ett soff-eller sidobord som passar dina behov och vad du vill använda ditt bord till. Du kan välja ett bord som matchar din soffa och inredningen i rummet eller bryta av stilmässigt med ett bord som drar blickarna till sig när du stiger i in rummet.


Vi har även ett stort sortiment med barbord och fina barstolar. Matcha till exempel ett svart barbord med vita barstolar, och njut av den snygga kontrasten. Vi har billiga barstolar i svart, rött, vitt och gult som matchar våra barbord i modern design.
Köp ditt matbord, konferensbord, cafébord, soffbord eller sidobord på Inredningsvaruhuset och du kommer att få ett bord med hög kvalitet och snygg design till ett bra pris.

VANLIGA FRÅGOR