Filter

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Barbord 

Ett barbord är ett smidigt alternativ för dig som vill kunna både stå upp och sitta ner vid ett och samma bord. Tillsammans med snygga barstolar blir barbordet både en snygg inredningsdetalj och ett praktiskt bord att äta vid. Barbord och stolar i samma design har blivit...

Läs mer om Barbord

Barbord

Ett barbord är ett smidigt alternativ för dig som vill kunna både stå upp och sitta ner vid ett och samma bord. Tillsammans med snygga barstolar blir barbordet både en snygg inredningsdetalj och ett praktiskt bord att äta vid. Barbord och stolar i samma design har blivit ett trendigt sätt att inreda mindre kök och lägenheter under de senaste åren, och tar definitivt mindre plats än ett traditionellt bord. Idag hittar du dessutom flera olika modeller av barbord och du kan även kombinera barbord med förvaring genom dolda lådor eller infällbara fack. Barbord kan också fungera som ett stilfullt och praktiskt alternativ till klassiska utemöbler och kan därmed passa lika bra på balkongen eller altanen som inne i köket.

Med att barbord har du tillgång till ett snyggt och praktiskt bord att äta vid, arbeta stående vid eller samlas runt för snacks eller en lättare fika. Du kan också använda barbordet som en avlastningsyta. Tack vare att många moderna barbord går att höja och sänka kan du justera bordets höjd så att den passar just dig och det du vill använda bordet till. Hitta det perfekta barbordet här hos oss på Inredningsvaruhuset.

VANLIGA FRÅGOR