Bosch Side-By-Side KAN92LB35

Fristående Side-By-Side

Tillverkare: Bosch

KAN92LB35

- Med NoFrost

- Glas dörr

- Extra energisnålt

Mer info

Lagervara Hos Leverantör 2-5 vardagar

21 295 kr

Denna produkt har fri Frakt!

Mer information

Side-by-Side kyl/frys med NoFrost. Behöver inte frostas av tack vare perfekt skydd mot isbildning, sparar både kraft och tid.

-VitaFresh plus: maten håller sig färsk upp till två gånger längre tack vare en lägre temperatur för kött och fisk och optimal luftfuktighet för frukt och grönsaker.
-Energiklass A++, extra energisnålt.
-LED-belysning som håller hela skåpets livslängd och ger en jämn invändig belysning som inte bländar.
-Elektronisk temperaturstyrning med display i dörren, lätt att använda och att läsa av.

Trygghet
VitaFresh – håller varorna fräscha upp till 3 gånger längre.

Den smarta VitaFresh-tekniken håller maten fräsch upp till tre gånger så lång tid. Inom VitaFresh-sektionen finns två fuktighetszoner. Den torra VitaFresh-zonen är perfekt för förvaring av korv, ost och kött och den fuktiga VitaFresh-zonen har ett optimalt klimat för frukt och grönsaker, som behåller spänst, smak och näringsämnen.

Prestanda
ColorGlass – färg med finess.
ColorGlass-design med ytskikt av massiva glasplattor ger köket både färg och finess. Läckert högglansiga fronter av säkerhetsglas i rött, svart, kvarts eller rostfritt-under-glas är så exakt anpassade att de skulle kunna stå lika robust utan ramverk. Dessutom ger de ett distinkt homogent och stilrent intryck.

Multi Airflow-system som fördelar luften jämnt och ger ett bra invändigt klimat.

MultiAirflow skapar jämna och mjuka luftströmmar invändigt på alla nivåer i kylen. Temperaturen blir jämnare och tiden för nedkylning kortas – så behåller dina varor smaken längre.

Superinfrysning skyddar de varor som redan frysts in.

Undvik att dina djupfrysta varor tinar när du lägger in färskvaror. Med Superinfrysning fryses nya varor snabbare in. Efter att den önskade temperaturen har uppnåtts återgår frysen automatiskt till normalläge. Det förhindrar onödig energiförbrukning.

Superkyla snabbar på nedkylningen och skyddar varor som redan finns i kylen.

Genom att aktivera Superkyla-funktionen går nedkylningen av varor som nyligen lagts in snabbare. Samtidigt förhindrar funktionen att de varor som redan finns i skåpet värms upp. Temperaturen sänks med ett knapptryck till lägst 2 °C. För att förhindra onödig energiförbrukning återställs temperaturen automatiskt efter ca 6 timmar.

Spara
Spara energi och pengar med ett knapptryck – EcoMode.
Alltid den mest sparsamma inställningen. Genom att aktivera EcoMode-funktionen ställer kylskåpet automatiskt in den mest sparsamma temperaturen.


Komfort
Med BigBox-fryslåda får du massor av plats för skrymmande frysvaror.

En fryslåda, en tårta eller pizzor får plats utan problem. Oavsett om du förbereder ett barnkalas eller vill frysa in en älgstek – allt ryms i BigBox.

IceTwister – istärningar snabbt och enkelt.

Skapa din egen bar. Ge dryckerna en extra skjuts och fyll på med isbitar – enkelt och praktiskt från IceTwister. 20 istärningar per fyllning. Snabbt och enkelt utan spill.

Med LED-belysning blir det tydligt vad du har i skåpet.

LED-lampor drar mindre energi än vanliga kylskåpslampor. Lamporna lyser upp hela kylskåpet invändigt, även när det är fullt, utan att blända. Belysningen håller hela produktens livslängd.

NoFrost, spara tid – du slipper själv frosta av.
På en NoFrost-modell samlas fukten upp – på så sätt lägger sig inte fukten på dina matvaror. Värmen dras ur kylrummet och avfrostning sker automatiskt med jämna mellanrum. Det smältvatten som uppstår leds ut ur frysen och samlas upp i en speciell skål där det med hjälp av kompressorvärmen förångas. Genom den här tekniken sjunker luftfuktigheten i frysen och det bildas nästan ingen is eller frost alls. Avfrostning kan strykas från att-göra-listan.

 Måttskiss Måttskiss Måttskiss Produktblad Bruksanvisning

Specifikationer

VarumärkeBosch
ArtikelnummerKAN92LB35
Typ av Kombinerad Kyl / FrysFristående
Färg/MaterialSvart
Höjd (cm)175,6
Bredd (cm)91,2
Djup (cm)73,2
Energiförbrukning / år385
Ljudnivå dB (A)43
Anti-fingerprintNej
AvfrostningAutomatisk
EnergiklassA++
Fryskapacitet i Liter217
IsmaskinJa
KolsyremaskinNej
Kylkapacitet i Liter375
MjukstängningNej
NollzonslådaJa
VattendispenserNej
Ean4242002818887
ProduktgruppSide-By-Side
Rek. Pris32 399 kr

Recensioner

Skriv en recension

Bosch Side-By-Side KAN92LB35

Bosch Side-By-Side KAN92LB35

- Med NoFrost

- Glas dörr

- Extra energisnålt

21 andra produkter i samma kategori: