Produktval

Modell

Bredd (cm)

Pris

0 kr - 26300 kr

Visa fler alternativ

Fjärrkontroll

Retro & Antik design

Dekorglas

Alliance fläkt

Hämtas på Fjäråskupan Torslanda

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Fjäråskupan 

När du beställer en fläkt från Fjäråskupan levereras denna alltid komplett, färdig att installeras. Då flexibilitet och valmöjlighet är nyckelord, kan du alltid välja mellan flera olika fläktlösningar till din kupa. På detta vis får du ett alternativ som är anpassat just...

Läs mer om Fjäråskupan

Per sida
Visar 1 - 36 av 168 produkter
Visar 1 - 36 av 168 produkter
Fjäråskupan

När du beställer en fläkt från Fjäråskupan levereras denna alltid komplett, färdig att installeras. Då flexibilitet och valmöjlighet är nyckelord, kan du alltid välja mellan flera olika fläktlösningar till din kupa. På detta vis får du ett alternativ som är anpassat just för ditt boende.

Fjäråskupans Köpguide (Öppnas i nytt fönster): KÖPGUIDE

Vad ingår?

Till det system du än väljer ingår det alltid en kontrollpanel med touch på framsidan av fläkten, LED-belysning eller halogenspotlights med steglös dimmerfunktion och fettfilter i metall som kan diskas i maskin. Nu finns det även en fjärrkontroll som tillval till alla kupor, då kan du enkelt kan styra fläkten var du än befinner dig i köket.

Tillverkning efter Beställning

Fjäråskupan är en av Sveriges ledande tillverkare av köksfläktar. Hos dem hittar man inga Standardfläktar. Alla kupor handtillverkas på beställning i deras egna fabrik, av deras egna och duktiga hant- verkskunniga personal. När du beställer en fläktkupa av dem har du med andra ord oändliga valmöjligheter när det gäller allt, från färg och form till storlek och placering.

Ingen kupa är den andra lik och inga storlekar eller format är för svåra.
För snabbast leverans och bästa miljöval kan ni själva hämta er kupa på Fjäråskupan.
Besök gärna Fjäråskupans showroom med alla modeller uppställda.
Öppettider: Vard 07.30-16.00 Fjäråskupan Flygfältsgatan 26 423 37 Torslanda 031-539340