Filter

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Duschkabin med badkar 

En duschkabin med badkar är en perfekt kombination för dig som både vill ha dusch och badkar men ändå ha en stilren design i badrummet. Du slipper duschdraperier som behöver rengöras men får ändå ett bra skydd när du duschar. Det ger även mer ånga om du tar ett skumbad med...

Läs mer om Duschkabin med badkar

Duschkabin med badkar

En duschkabin med badkar är en perfekt kombination för dig som både vill ha dusch och badkar men ändå ha en stilren design i badrummet. Du slipper duschdraperier som behöver rengöras men får ändå ett bra skydd när du duschar. Det ger även mer ånga om du tar ett skumbad med stängda dörrar.
Har du ett badrum med ett badkar kan du komplettera ditt befintliga badkar med en badkarsvägg. Det här är en mycket snyggare lösning än ett duschdraperi, och det ger hela badrummet ett lyft. Våra badkarsväggar är tillverkade av tjockt briljantglas och finns i både en fast variant och en praktisk vikbar variant som du enkelt viker undan när det är dags för dig att koppla av i badkaret.

Duschkabiner med badkar består av ett badkar med en helt täckt duschkabin som ger en verkligt ombonad miljö oavsett om du vill duscha eller bada. En duschkabin med badkar är ofta utrustad med tropisk regndusch och med massagemunstycken för ryggen. Det är inte bara duschkabinens funktionalitet som är imponerande utan även designen, det är en snygg inredningsdetalj i ditt badrum som ger en mer exklusiv känsla.

VANLIGA FRÅGOR