Filter

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Tassbadkar 

Ska du göra om i ditt badrum och alltid varit sugen på ett tassbadkar? Ett badkar är definitivt ett inslag som i allra högsta grad påverkar rummet som helhet och är en trendig inredningsdetalj. Här kan du skapa din personliga och unika stil i badrummet genom att välja ett...

Läs mer om Tassbadkar

Tassbadkar

Ska du göra om i ditt badrum och alltid varit sugen på ett tassbadkar? Ett badkar är definitivt ett inslag som i allra högsta grad påverkar rummet som helhet och är en trendig inredningsdetalj. Här kan du skapa din personliga och unika stil i badrummet genom att välja ett tassbadkar.
Ett tassbadkar ser till att på bästa möjliga sätt ge badrummet en personlig och väldigt stilfull touch oavsett om det är fristående eller fastmonterat. Här kan du både skapa en romantisk stämning eller en rustik lantlig atmosfär. Vill du skapa en genuin känsla i ditt badrum rekommenderar vi dig att ta en närmare titt bland våra tassbadkar från både stora och mindre leverantörer.
Tassarna är ställbara vilket gör att badkaret, oavsett form eller modell, kan justeras och ställas säkert på golvets yta. De står dessutom stadigt även på golvytor som inte är helt jämna. En annan fördel med just tassbadkar är den möjlighet som ges till att kombinera stilar på en och samma gång. Ett modernt badkar kan utan problem mixas med stilfulla tassar i en mer gammaldags stil, vilket ger ett otroligt snyggt slutresultat.

VANLIGA FRÅGOR