Filter

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Sittbadkar 

Om du har ett litet badrum med små golvytor, men ändå föredrar ett klassiskt bad, är våra sittbadkar ett utmärkt alternativ. De får plats på en liten yta och kan smidigt placeras i badrum som normalt sett inte har utrymme för ett vanligt badkar. Detta är perfekt för dig som...

Läs mer om Sittbadkar

Sittbadkar

Om du har ett litet badrum med små golvytor, men ändå föredrar ett klassiskt bad, är våra sittbadkar ett utmärkt alternativ. De får plats på en liten yta och kan smidigt placeras i badrum som normalt sett inte har utrymme för ett vanligt badkar. Detta är perfekt för dig som längtar efter att njuta av ett varmt bad men som har ett badrum med begränsningar.
Våra sittbadkar ger dig en härlig och bekväm badupplevelse och fungerar på precis samma sätt som ett större badkar. Faktum är att ett sittbadkar är mer miljövänligt än det vanliga karet eftersom en mindre mängd vatten krävs för att fylla upp det. Priset är dessutom betydligt lägre, vilket passar dig som kanske har en låg budget för din renovering men ändå inte vill tumma på bekvämligheten.
Storleken på ett sittbadkar spelar en avgörande roll när det kommer till inredning av ett badrum. Då de inte tar upp samma stora golvyta som ett klassiskt badkar får du mer rymd i badrummet och det kommer att upplevas som större. Det kan innebära att ett extra skåp får plats.

VANLIGA FRÅGOR