Filter

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Hörnbadkar 

Vill du ha ett större badkar och utnyttja badrummets ganska svårmöblerade hörnyta på ett effektivt sätt är ett hörnbadkar ett perfekt val. Bland vårt sortiment hittar du olika typer av former och modeller att matcha till badrummets dimensioner och övriga design. Hörnbadkar...

Läs mer om Hörnbadkar

Hörnbadkar

Vill du ha ett större badkar och utnyttja badrummets ganska svårmöblerade hörnyta på ett effektivt sätt är ett hörnbadkar ett perfekt val. Bland vårt sortiment hittar du olika typer av former och modeller att matcha till badrummets dimensioner och övriga design. Hörnbadkar är ett fiffigt kar som gör att du kan utnyttja den allra svåraste ytan i ett badrum och få ett rejält kar att bada i.
Oavsett storlek bör du dock vara noga med att ha exakta mått på ditt badrum innan du väljer badkar från oss. Tack vare designen kommer du inte uppleva att det tar stor plats utan ger en mjuk övergång till övrig inredning. Ett hörnbadkar är för dig som vill ha mer plats, perfekt för familjen eller paret som vill kunna unna sig långa lyxiga bad. Om du renoverar mät alltid när allt är färdig kaklat för att få rätt mått.
Är du sugen på att ge en härlig SPA-känsla till ditt badrum då är ett hörnbadkar det självklara valet. I vårt sortiment kan du även hitta hörnbadkar med bubbel -eller massagefunktion – se närmare bland våra produkter för att hitta just din favorit.

VANLIGA FRÅGOR