Filter

Pris

14430 kr - 14445 kr

Varumärke

Serie

Färg/Material

Visa fler alternativ

Bredd (cm)

155 - 160

Höjd (cm)

55 - 60

Nyheter

Information

F A Q

Fristående badkar 

Att satsa på ett fristående badkar är ett hett tips för dig som vill skapa en lite extra lyxig känsla i badrummet och som har platsen för det. Har du en relativt stor golvyta gör sig fristående badkar utmärkt, då de inte bara är stilfulla utan även ger möjlighet att...

Läs mer om Fristående badkar

Visar 1 - 1 av 1 Produkt
 • Macro
  14 437 kr 16 985 kr -15%Lagervara hos leverantör - normalt 1-2 arbetsdagar
  Nyhet

  Modernt o stilrent badkar Gjutmarmor håller badvatten varmt längre Enkel att rengöra Badkarsdjup 46 cm

  14 437 kr 16 985 kr -15%
  Sänkt pris!
  Lagervara hos leverantör - normalt 1-2 arbetsdagar
Visar 1 - 1 av 1 Produkt
Fristående badkar

Att satsa på ett fristående badkar är ett hett tips för dig som vill skapa en lite extra lyxig känsla i badrummet och som har platsen för det. Har du en relativt stor golvyta gör sig fristående badkar utmärkt, då de inte bara är stilfulla utan även ger möjlighet att dekorera badrummet på ett mer personligt sätt. Den senaste tiden har fristående badkar blivit inredningssymbol då de på ett tydligt sätt markerar stilen på badrummet.

I vårt sortiment kan du hitta allt från ovala djupa badkar i modern design till stilrena fyrkantiga modeller. Med fristående badkar blir badrumsinredningen mycket roligare eftersom de finns att hitta i olika toner, material och former. Välj design, material och form med omsorg och se sedan till att badrummets inredningsdetaljer kombineras på rätt sätt med det fristående badkaret för att få ett badrum som du kan koppla av i. Badrummets golv och väggar kan gärna matchas i en stil som förhöjer badkarets modell – gör det till en unik inredningsdetalj med rätt blandare och tillbehör.

Hos oss hittar du modeller från flera varumärken så som till exempel den ledande nordiska tillverkaren Svedbergs eller Axorlinjen från tyska Hansgrohe. Tveka inte att höra av dig till oss vid funderingar kring någon av våra produkter.

VANLIGA FRÅGOR