Filter

Nyheter

F A Q

Information

Duschkabin med badkar 

Om du är på jakt efter en smart och prisvärd lösning för ditt badrum är den klassiska duschkabinen med badkar ett utmärkt alternativ. En duschkabin skapar ett litet duschutrymme med både golv och väggar där en av dess stora fördelar är dina möjligheter att montera duschen...

Läs mer om Duschkabin med badkar

Duschkabin med badkar

Om du är på jakt efter en smart och prisvärd lösning för ditt badrum är den klassiska duschkabinen med badkar ett utmärkt alternativ. En duschkabin skapar ett litet duschutrymme med både golv och väggar där en av dess stora fördelar är dina möjligheter att montera duschen så väl på vägg som ovanför ditt huvud. En av de främsta fördelarna med att installera en duschkabin är den minskade risken för vattenskador. Golv och avlopp hjälps åt att få bort vattnet vilket resulterar till att hela badrummet håller sig torrt.

Duschkabiner har varit populära länge och en av anledningarna är att de är praktiska då den här typen av duschsystem finns i många varianter. En duschkabin brukar normalt sett inte uppta allt för stor yta av badrummet, men det finns ändå större modeller för dig som både vill ha plats och komfort när du duschar. Ta gärna en närmare titt på våra lyxiga Skagen lux kabiner som ger ett stilfullt badrum med modern design och vackra detaljer. Vill du hellre ha en hörna med kar är Fjord ett läckert alternativ eller välj bland Ifös klassiska fyrkantiga modeller.
För att du ska ha möjlighet att hitta en kabin i vårt sortiment som passar dig, erbjuder vi duschkabiner i olika prisklasser, från billigare modeller med basfunktioner till dyrare varianter med avancerade funktioner. I den tillhörande produktbeskrivningen kan du läsa närmare om design, mått och material för varje enskild duschkabin från vårt sortiment för att veta om det passar in i ditt badrum.

VANLIGA FRÅGOR