Filter

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Duschbadkar 

Om du vill ha både dusch och badkar är detta rätt produkt för dig – duschbadkar. Det är precis vad namnet antyder, ett kombinerat dusch- och badkar. Detta är ett bra val om du har ett litet utrymme i badrummet eftersom dessa modeller är smidiga och enkla att inreda med. Med...

Läs mer om Duschbadkar

Duschbadkar

Om du vill ha både dusch och badkar är detta rätt produkt för dig – duschbadkar. Det är precis vad namnet antyder, ett kombinerat dusch- och badkar. Detta är ett bra val om du har ett litet utrymme i badrummet eftersom dessa modeller är smidiga och enkla att inreda med. Med ett duschbadkar får du både dusch och bad i ett och dessutom en stilfull installation som blir elegant även i små badrum.

Tidigare har det varit problematiskt att kombinera både dusch och badkar och koncepten har inte riktigt varit hållbara – förrän nu. Våra moderna duschbadkar är en innovativ och modern lösning, vilket på bästa möjliga sätt anpassar användandet till såväl stående som sittande. De är dessutom tillverkade med fokus på säkerhet oavsett vilken position du väljer under badtillfället och halkrisken stående blir därmed minimal.
En praktisk fördel med duschbadkaret är den ergonomiska designen som gör det enklare att komma i och ur än i de traditionella badkaren. Kanten är genomtänkt och därför lätt att ta sig över utan några större akrobatiska rörelser.

VANLIGA FRÅGOR