Filter

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Badkarstillbehör 

Med rätt badkarstillbehör optimeras din badupplevelse, oavsett om det handlar om dekorativa detaljer som påverkar hela ditt badrums utseende eller praktiska tillbehör som handtag som behövs för att undvika slitage och skador. Badkarsgrepp är ett tillbehör som är praktiskt...

Läs mer om Badkarstillbehör

Badkarstillbehör

Med rätt badkarstillbehör optimeras din badupplevelse, oavsett om det handlar om dekorativa detaljer som påverkar hela ditt badrums utseende eller praktiska tillbehör som handtag som behövs för att undvika slitage och skador. Badkarsgrepp är ett tillbehör som är praktiskt om du behöver extra stöd men som även blir ett dekorativt inslag i ditt badkar. I vårt sortiment finner du bland annat flera stilfulla greppvarianter i en enkel greppvänlig variant till moderna fyrkantiga modeller för det minimalistiska badrummet.

I denna kategorin hittar du även allt du behöver för att koppla in ditt badkar så som slangar, avloppsrör och ventiler. Du hittar även praktiska tassar för badkar som ska stå fristående och inte monteras in. Vattenlås är ett bra exempel på tillbehör som behövs för att ditt kar ska fungera på rätt sätt utan att problem uppstår under användning.
Oavsett vilken typ av badkar du har installerat i ditt hem kan vi erbjuda dig anpassade produkter som på ett eller annat sätt hjälper dig att få ut det bästa av din badkars– eller duschinstallation.

VANLIGA FRÅGOR