Filter

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Badkar med duschvägg 

Vill du kunna använda badkaret till att duscha i utan att förlora den öppna känslan när du badar bör du definitivt ta en närmare titt på våra badkar med duschvägg. Detta är helt enkelt en smidig lösning för den som inte vill utesluta det ena för det andra och som dessutom...

Läs mer om Badkar med duschvägg

Badkar med duschvägg

Vill du kunna använda badkaret till att duscha i utan att förlora den öppna känslan när du badar bör du definitivt ta en närmare titt på våra badkar med duschvägg. Detta är helt enkelt en smidig lösning för den som inte vill utesluta det ena för det andra och som dessutom ger ett torrt resultat. Vi kan erbjuda dig hållbara kvalitetsväggar som blir en riktigt snygg detalj till din övriga badrumsinredning.
Med en badkarsvägg till ditt badkar skapas automatiskt en mycket praktisk kombination av bad och dusch på en och samma plats. Barnfamiljer brukar framför allt uppskatta den här lösningen då duschväggen ger de bästa förutsättningarna för att duscha barnen i sittande (och lekande) position. Vattnet som annars skvätter åt alla håll stannar nu innanför väggen och du slipper ta fram moppen efter varje bad.

Många familjer har också dilemmat av att inte helt komma överens om de ska satsa på ett klassiskt badkar eller stående dusch i hemmet – då är en badkarsvägg det optimala för hela familjen.
Det är vanligt att hotell ofta har lyxiga badrum inredda med badkar och en monterad vägg, vilket såklart är en praktisk lösning både städmässigt men också för att ge badrummet den där exklusiva hotellkänslan. Detta ger badrummen en mer designad och snygg helhet och är dessutom mycket funktionellt.

VANLIGA FRÅGOR