Filter

Pris

15 kr - 77235 kr

Mått

50 - 200

Visa fler alternativ

Bredd modulmått

20 - 145

Längd (cm)

0 - 190

Bredd (cm)

0 - 160

Höjd (cm)

0 - 205

Placering

Form

Glastjocklek

Vikt (kg)

Hål för Blandare

Nyheter

Information

F A Q

Badrum 

Ska du renovera ditt badrum eller letar du bara lite nya tillbehör för att förnya och fräscha till det?

Inredning för badrum ska vara praktisk men samtidigt estetiskt tilltalande så börja med att se rummet som ett rum som alla andra när du ska inreda det. Av naturen...

Läs mer om Badrum

Per sida
Visar 1 - 36 av 6123 produkter
Visar 1 - 36 av 6123 produkter
Badrum

Ska du renovera ditt badrum eller letar du bara lite nya tillbehör för att förnya och fräscha till det?

Inredning för badrum ska vara praktisk men samtidigt estetiskt tilltalande så börja med att se rummet som ett rum som alla andra när du ska inreda det. Av naturen så är badrum hårda och kala, men genom att välja badrumsmöbler i trä kan du göra intrycket varmare och mjukare.
Flera av våra produkter hjälper dig att skapa stämning i badrummet. Med rätt badrumsbelysning skapar du både en trivsam atmosfär och bra ljussättning för allt du behöver göra. Spotlights och en spegel hjälper till att skapa en helhet som gör det lätt att trivas i badrummet. Nya handtag, hyllor och lådor är tillbehör som för en liten kostnad ger nytt badrum – oavsett om det ska vara ett stilrent rum eller en mer romantisk oas.

Inspiration för badrum, såväl stora som små. hittar du hos oss på Inredningsvaruhuset – så köp din badrumsutrustning hos oss. Vi garanterar dig hög kvalitet på våra vackra och funktionella badrumsprodukter.

VANLIGA FRÅGOR