Köp Titan Avfallskvarn 860 till bra pris online | Inredningsvaruhuset.se
Köp Titan Avfallskvarn 860 till bra pris online | Inredningsvaruhuset.se

Titan Avfallskvarn 860

5 995,00 kr

(inkl. moms)

Titan Avfallkvarn 860.

Titan Avfallskvarn 860

Kontinuerligt matad avfallskvarn som är avsedd för medelstora hushåll.

Försedd med snabbmonteringssystem, EMC-filter (elektroniskt störningsskydd). Innehåller inga knivar, malverket består av slungor och ett rivjärn där allt är i rostfritt stål. Inbyggd vakuumbrytare i enheten, överströmsskydd för skonsam motordrift, diskmaskinsanslutning, låg energiförbrukning, m.m.

Stort tillbehörsprogram för din matavfallskvarn.

0,5 HP, 2 600 rpm (varv per minut).

Om Titan matavfallskvarnar

Titan matavfallskvarn är en kraftfull avfallskvarn för den som verkligen är ute efter att få det bästa och starkaste för att mala sitt matavfall. Kvarnen tillverkas av världens näst största tillverkare av matavfallskvarnar.

Titan har matavfallskvarnar som passar allt från små till stora hushåll, från starka kvarnar till riktiga monsterkvarnar.

Samtliga Titans avfallskvarnar är av högsta kvalitet, både vad det gäller tillverkning och funktion. Kvarnen är helt underhållsfri, det enda underhållet består av vanlig ytlig rengöring. Alla kullager är smorda och helkapslade och behöver därmed inte smörjas. För skonsam och motorbesparande drift är Titans samtliga kvarnar utrustade med överströmsskydd.

Start- och stopp av Titans avfallskvarnar sker via en luftbrytare, tack vare luftbrytaren elimineras alla risker att komma i kontakt med ström via vatten som ofta används på diskbänken. Anslutningen till luftbrytaren sker i avfallskvarnen i underskåpet, alltså ingen el dras upp till starknappen på diskbänken.

Motorerna i Titans matavfallskvarnar är s.k. ”Permanent Magnet Motor”, motorerna drivs med ett högt varvtal och är minutiöst balanserade. Motorerna är mycket kraftfulla och maler på ren kraft.

Alla Titans matavfallskvarnar är helt fria från silverjoner och är därmed miljövänligt byggda.

Titan matavfallskvarn, när kraft och effektivitet räknas.

Produktblad Installation Guide Instruktion

MAKTit860

Datablad

Varumärke
Titan
Artikelnummer
MAKTit860